PK-treenitasku enstex

 • Aito ja alkuperäinen treenitasku. Vahvaakin vahvempi enstex kangas.
 • Edessä isot palkkaustaskut ja takana yksi yhtenäinen entistäkin isompi tasku joka suojaa takapuolta myös ulkona istuessa. Väljemmät suuaukot helpottaa isompienkin esineiden käyttöä ja leveän, säädettävän vyön ansiosta taskut pysyy ylhäällä painavampienkin tavaroiden kanssa. Laadukkaat heijastimet edessä ja takana tuo näkyvyyttä pimeässä liikkuessa. Edessä oikealla puolella kännykkätasku tarra kiinnityksellä ja sen rinnalla pienempi tasku hakaslenkillä, johon saa vaikka taskulampun tai kakkapussirullan. Vasemmalla vetoketjutasku jonka päällä D-lenkki.
 • Helppo pukea ja ottaa pois pikalukko kiinnityksen ansiosta.
 • Mahtuu pieneen tilaan esim.haku ja jälki reppuun mukaan

Anna kirjainkokosi. Koko, mitat ovat valmiin treenitaskun mittoja. Mittaa oma tiukka lantionympärysmitta ja lisää siihen noin 5-12cm välyyttä. Tarkista kokosi!

XXS=95cm, XS=101cm, S=108cm, M=115cm, L=122cm,XL=129cm ja XXL=135cm

 • Valitse enstex:sin väri tai värit (yksi tai kaksi värisenä):
  musta, tummasininen, royalsininen, lila, tummaharmaa, vaaleampi harmaa, tummaruskea, tummavihreä, vihreä, kirkasvihreä, maastokuvio, punainen, fuksia, vaaleanpunainen,oranssi, viininpunainen, keltainen, turkoosi, neonoranssi, neonkeltainen.

Hinta 39eur

 • Lisätarvikkeet:
 • numerotasku taakse +5eur (läpinäkyvää asustemuovia)
 • erilaisia brodeerauksia etu tai takataskun päälle
 • Osta heti nettikaupasta

                                                            Pro treenitaskut
Aidot, alkuperäiset treenitaskut olen alun perin suunniteltu kesän kuumuuteen silloin kun kaikki vaatetus tuntuu olevan liikaa.
Soveltuu mainiosti eri harrastuksiin ympäri vuoden, kuin myös metsälenkeille ym.
Materiaalina Ruotsalainen F.O.V High-tech fabrics mikrokangas joka on kevyt, hengittävä ja vettähylkivä.
Edestä löytyy kaksi isoa palkkaus / tarvike taskua, niiden päällä oikealla puolella kännykkätasku säädettävällä tarrakiinnityksellä ja rinnalla pikkutasku kakkapusseille hakaslukko yläpuolella.Vasemmalla puolella vetoketjullinen pikkutasku ja sen päällä henkselisolki kilpailunumerolapulle.Takaosassa yksi yhtenäinen isotasku jonka päällä heijastinkolmio ja D-lenkki esim. jälkiliinalle. Säädettävä tukeva kuminyörikiristys vyötäröllä antaa tilaa eri vaatetukselle. Helppo pukea ja ottaa pois pikalukko kiinnityksen ansiosta ja etureunan kulmat poistettu. Mahtuu pieneen tilaan esim.haku ja jälki reppuun mukaan

Anna kirjainkokosi. Koko, mitat ovat valmiin treenitaskun mittoja. Mittaa oma tiukka lantionympärysmitta ja lisää siihen noin 5-12cm välyyttä. Tarkista kokosi

XXS=94cm, XS=100cm, S=107cm,M=114cm, L=121cm, XL=128cm, XXL=135

Päävärinä on musta mikrokangas, johon voit valita taskunsuiden värin:
musta, tumman sininen, kirkas sininen, turkoosi, tumman ruskea, tummaoliivi, vaaleaoliivi, lime vihreä, vihreä, punainen, ruskea-oranssi, kupari-oranssi, oranssi, beige, violetti, vaaleaharmaa, harmaa, keltainen, pinkki, fuksia, neonkeltainen ja neonoranssi.

Hinta 39eur

Lisätarvikkeet:
– erilaisia brodeerauksia etu tai takataskun päälle. kysy lisää
– asustemuovitasku taakse +5

NAMIPUSSI ja JUNNUPUSSI

 • Irrallisen namipussin voi näppärästi kiinnittää siinä olevan hakaslukon avulla koulutusliivin D-lenkkiin tai housun vyölenkkiin ja sen tarkoitus onkin pitää itse koulutusliivi pidempään puhtaana ja ehkäistä vanhojen namien jäämistä taskunpohjalle houkutukseksi koiralle.
 • Namipussin väri on musta ja siihen on saatavana värillinen kanttireuna koulutusliivien värivaihtoehtojen mukaan tai heijastin terereunalla. Namipussi on sisältä vuoritettu. Namipussiin etureuna kiinnittyy koulutusliivin alataskun suuhun ja pitää näin pussin suun auki.

Hinta 12eur

Saatavana myös pienempi JUNNUPUSSI, jossa on henkselinsolki kiinnitys suoraan vaatteeseen. Tämä soveltuu mm. näyttelyihin mainiosti.

Hinta 8eur

Numero/namitaskuvyö

 • Numero/namitasku on huomaamaton ja kätevä apu näyttelyissä, agilityssä ja monessa muussa lajissa.
 • Enää ei tarvita hakaneuloja tai etsiä paikkaa mihin numerolapun kiinnittää.
 • Numero/namitaskussa on omapaikka numerolapulle ja sen takana löytyy vetoketjullinen namitasku.
 • Kiinnitys tulee vyötärölle jossa on säätövaraa aina 120cm asti ja sen paikkaa voi vaihtaa.

Värivaihtoehdot: musta, ruskea, tummansininen, royalsininen, harmaa, vaaleaharmaa, tummanvihreä, vihreä, violetti, fuksia, keltainen, neonkeltainen, neonoranssi, turkoosi, oranssi, maastokuvio

Hinta 15eur