Arvostatko Suomalaista käsityötä ja haluat tukea kotimaisuutta ?

HelsiTar yritys työllistää eri ompelualan pienyrityksiä Suomessa ja pyrkii omalta osaltaan tukemaan alan säilyvyyttä Suomessa!

HelsiTar yritys sai alkunsa tammikuussa -06 pitkän harkinnan tuloksena.
Pukuompelijaksi valmistuin vuonna 1984 jonka jälkeen jatkoin ansiotyöhön monivaiheompelijaksi naisten päällystakki tehtaalle, jossa viihdyin 20-vuotta eri työvaiheita tehden. Tuona aikana opin paljon tarkasta ja tehokkaasta työnteosta sekä sen suunnittelusta eri apuvälineitä apuna käyttäen. Tämä kaikki mahdollistaa tämän päivän kilpailukykyiset hinnat ja korkean työnlaadun, jonka haluankin jakaa asiakkaideni kanssa.

Vakituisena ompeluapunani sarjatilauksissa on ollut kesästä -08 asti, pitkänlinja ammattilainen Anna-Liisan ompelimo ja yhteistyö on ollut todella saumatonta ja helppoa. Auttamassa on myös muita pienompelijoita ja alanyrityksiä toiminnan kasvaessa.

Toimipaikka sijaitsee Piikkiö Harvaluodossa omissa 60m2 tiloissa joissa ompelen itse kaikki yksittäiset (yksilö) tilaukset ja suurimman osan brodeerauksista sekä digitoinneista tekee aviomieheni Pekka kahdella SWF brodeerauskoneella. Teemme myös tiivistä yhteistyötä koirarotukuva brodeerauksiin erikoistuneen MainosOmpeleen kanssa, joka suunnittelee ja toteuttaa upeita valokuvista tehtyjä rotukuvia.

Pää kangasmateriaaleina käytämme Ruotsalaisen FOV-tehtaan mikrokuitukankaita ja Teva Fabrics:en enstex kankaita, sekä pienemmissä määrin erilaisia muitakin kankaita Panostamme kaikissa raaka-aineissa enemmän hyvään laatuun kuin halpaan hintaan.

Pääasiakkaitani ovat kaiken rotuiset ja kokoiset koirat, sekä niiden omistajat ja ohjaajat.
Teen myös mielelläni suurempia sarjoja eri yrityksille, yhdistyksille, seuroille, kenneleille, sekä muidenkin harrastuslajien harrastajille.

Mallistostani löytyy laaja mallivalikoima eri koiraharrastus tarpeisiin tarkoin suunniteltuja HelsiTar-asuja jotka tehdään asiakkaalle yksilöllisesti aina alusta loppuun asti.
Koirille on tarjolla erilaisia takki- ja manttelimalleja omien mittojen ja toivomusten mukaan.
HelsiTar-yrityksen alku onkin lähtöisin juuri koira takin suunnittelusta ensimmäiselle koiralleni, joka tänä päivänäkin löytyy mallistostani ja on yksi suosituimpia mallejani sen erilaisuuden ja toimivuuden takia.

Kaikki koira-asumallit ja värit on suunniteltu yhteensopivaksi omistajan koulutusasujen kanssa, mikä tekee mallistostani yhtenäisen ja selkeän. Seuraan myös tämän hetken muotivärejä ja otan uusia ideoita eripuolilta maailmaa.

HelsiTar tuotteet on löytänyt monet tuhannet koiraihmiset ja siitä kertoo että suunnittelu työni ja eri kankaiden testailut eivät ole menneet hukkaan. Jonkun on oltava aina edelläkävijä ja kehitystyön on jatkuttava tulevaisuudessakin.

Suunnitellaan yhdessä ja harrastellaan koiriemme kanssa mukavissa ja yksilöllisissä treeniasuissa.

Tervetuloa asiakkaakseni toivottelee Tarja